+420 732 277 406 m.andrstova@seznam.cz

V úterý 17. září byl slavnostně otevřen náš nově zrekonstruovaný stadion v Radotíně a to za přítomnosti několika významných osobností. Stadion otevíral předseda Českého atletického svazu Libor Varhaník, starosta Radotína Karel Hanzlík, senátor Pavel Fischer, předseda Pražského atletického svazu Petr Šarapatka nebo přímo v sektoru hodu oštěpem světová rekordmanka a olympijská vítězka Barbora Špotáková.
Součástí otevření byly závody dětí i dospělých. V závodech přípravek jsme dominovali. Ze 135 účastníků bylo 83 Radotínských, kteří získali nespočet medailí. Mezi dospělými se prosadila naše Anežka Drahotová, která vyhrála běh na 400m.
Zároveň se vzpomínalo i na založení atletického oddílu, který má letos 61 let a díky této významné investici vstupuje do nové éry. Zázemím se nyní řadíme mezi největší oddíly v Praze, což chceme potvrzovat i výsledky.
Na reportáž na TV Praha se můžete podívat zde: https://prahatv.eu/zpravy/praha/praha-16/20477/v-radotine-otevreli-zrekonstruovany-atleticky-stadion
Článek na atletice naleznete zde : https://www.atletika.cz/novinky/radotin-slavnostne-otevrel-nove-zrekonstruovany-stadion/
Fotky naleznete zde: https://www.atletika.cz/fotogalerie/slavnostni-otevreni-stadionu-sc-radotin/